Programi

image

Programe je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Programi obrazovanja odobreni su od Ministarstva znanosti i obrazovanja i temelje se na 30 godišnjem iskustvu u glazbenoj poduci te su u potpunosti prilagođeni polaznicima - početnicima i naprednima, starijima i mlađima.

PROGRAMI KOJE MOŽETE UPISATI:
- Glasovir
- Gitara
- Synthesizer
- Violina
- Harmonika
- Solo pjevanje

Za sve kojima je potrebna dodatna izobrazba u njihovom stručnom zvanju (učitelji, odgajateljice, zborovođe...), nudimo i posebnu novost - pripremu za sve stupnjeve glazbenog školovanja kao što su solfeggio, osnove harmonije...  

image

Trajanje i vrste programa

Obrazovanje traje dvije godine, a podijeljeno je u četiri semestra. Svaki semestar upisuje se zasebno, u mjesecu rujnu ili siječnju.
Rujanski semestar traje od početka rujna do polovine prosinca i sadrži 12 termina - nastavnih sati*.
Siječanjski semestar traje od polovine siječnja do polovine lipnja i sadrži 16 termina – nastavnih sati*.
* Nastavni sat traje 90 min za skupnu nastavu i 45 min za individualnu nastavu

Prednost našeg programa je u nastavi prilagođenoj polazniku koji na satu istovremeno obrađuje teoriju - solfeggio i tehniku sviranja / pjevanja.

VRSTE PROGRAMA
INDIVIDUALNA NASTAVA - jednom tjedno u za to dogovorenim terminima - 45 minuta.
SKUPNA NASTAVA (gitara, synthesizer) – jednom tjedno, u skupinama od 3 do 5 polaznika – 90 minuta.
Individualnu nastavu moguće je dogovoriti od jutarnjih do večernjih sati, dok se skupna nastava održava isključivo u večernjim satima.

Po završetku nastave, na kraju semestra, održava se produkcija polaznika. Polaznicima koji završe sva četiri semestra dodjeljuju se diplome na završnom koncertu.

image

Pogodnosti za polaznike

Individualna nastava se održava u terminima koje polaznik dogovara s profesorom. Unaprijed dogovoreni termin, ukoliko ga polaznik zbog spriječenosti na vrijeme otkaže, obavezno se nadoknađuje slijedeći tjedan - polaznik ne gubi sat.

Polaznicima programa omogućeno je besplatno korištenje glazbala na satu, koja se nalaze u učionicama (gitara, synthesizer, violina, harmonika). Na nastavu se dolazi samo s notama i uvježbanim gradivom prošlog sata.

Ukoliko polaznik programa nema vlastiti instrument, može ga vrlo povoljno unajmiti kod nas kao i nabaviti različitu glazbenu literaturu.
Ukoliko se polaznik odluči za nabavku vlastitog glazbala, možemo pomoći u kupnji po povoljnijim cijenama kod naših partnera - trgovina glazbenim instrumentima.

Kao posebnu pogodnost nudimo besplatni ogledni sat na kojem se možete, bez obaveze, upoznati s našim načinom rada. Za besplatni sat, prijavite se na: forms.gle/vCUeps8guQvCsndf9.