TečajeviTečajevi Music Play

Music play, tvrtka za oblikovanje u glazbenoj kulturi, pruža usluge glazbenog obrazovanja već više od dva desetljeća. Naši programi obrazovanja su u potpunosti prilagođeni polaznicima - početnicima i naprednima, starijima i mlađima - te njihovim željama i mogućnostima.

Obrazovanje traje dvije godine, a podijeljeno je u četiri semestra. Svaki semestar upisuje se zasebno, u mjesecu siječnju ili u rujnu.

Oblik obrazovanja prilagođen je polazniku i provodi se kroz individualnu nastavu, na kojoj se obrađuje teorija - solfeggio i tehnika sviranja (pjevanja). Nastava se održava u našim učionicama jednom tjedno u za to dogovorenim terminima i traje 60 minuta.

Za sve kojima je potrebna dodatna izobrazba u njihovom stručnom zvanju (učitelji, odgajateljice, zborovođe...), nudimo i posebnu novost - pripremu za solfeggio, osnove harmonije... - za sve stupnjeve glazbenog školovanja U našem glazbenom obrazovanju zastupljena su sljedeća glazbala:
- Glasovir - Gitara - Synthesizer - Violina - Klarinet - Harmonika - Tambura.
- Solo pjevanje
- Udaraljke

Po završetku nastave, polaznicima koji su završili sva četiri semestra dodjeljuju se diplome na svečanoj priredbi.

U Music Playu možete nabaviti i glazbenu literaturu, iznajmiti instrument ili kupiti novi ukoliko nemate svoj, a sve to po povoljnim cijenama.